| Mönü planlaması; çalışanlarınızın ihtiyacı olan günlük besin gereksinimini karşılayacak şekilde kalori değerleride dikkate alınarak ve  müşteri ile imzalan sözleşmeye bağlı olarak yürütülür.asgari 4 çeşit olan standart mönülerimiz,çoktan seçmeli mönülerimiz ve müşterilerin talepleri doğrultusunda oluşturularak belirlenmektedir. Hazırlanan mönüler kalori protein karbonhidrat ve değerleri hesaplanarak siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Mönü uygulamaları; 
3 kap fix mönü3 kap+salatabar4 kap fix mönü4 kap+salatabar4 kap+salatabar+yoğurt5 kap+salatabarÇoktan seçmeli mönü (çift yemekler) Önerilen haftalık mönü yerleştirmesi aşağıdaki gibidir; 
Haftada bir et yemeğiHaftada bir sebze yemeğiHaftada bir tavuk yemeğiHaftada bir bakliyat yemeğiHaftada bir köfte yemeği |