Mönü ve çeşitleri

Mönü planlaması; çalışanlarınızın ihtiyacı olan günlük besin gereksinimini karşılayacak şekilde kalori değerleride dikkate alınarak ve  müşteri ile imzalan sözleşmeye bağlı olarak yürütülür.asgari 4 çeşit olan standart mönülerimiz,çoktan seçmeli mönülerimiz ve müşterilerin talepleri doğrultusunda oluşturularak belirlenmektedir. Hazırlanan mönüler kalori protein karbonhidrat ve değerleri hesaplanarak siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

Mönü uygulamaları;

  • 3 kap fix mönü
  • 3 kap+salatabar
  • 4 kap fix mönü
  • 4 kap+salatabar
  • 4 kap+salatabar+yoğurt
  • 5 kap+salatabar
  • Çoktan seçmeli mönü (çift yemekler)

Önerilen haftalık mönü yerleştirmesi aşağıdaki gibidir;

  • Haftada bir et yemeği
  • Haftada bir sebze yemeği
  • Haftada bir tavuk yemeği
  • Haftada bir bakliyat yemeği
  • Haftada bir köfte yemeği